Anmälan är öppen

Malmö FBC tillsammans med Team Sportia Emporia hälsar er varmt välkomna till Malmös nya och heta innebandycup för 10-åringar-isch (födda 2013-15)!

Fokus är på lag som är på blå nivå som ligger på nivå B och C. Perfekt tillfälle att starta igång en ny säsong med lagkompisarna. Kanske spelade ditt lag på grön nivå 2023-24 och ska nu ta er upp till blå nivå? Då är denna cupen perfekt att komma igång med på blå nivå! Eller så har ni spelat er första säsong på blå nivå och ska nu göra er redo för Blå B-nivå och då kan just denna cupen vara den bästa starten till en ny säsong!

Helgen 14-15 september 2024 är det äntligen dags för den andra upplagan av Malmö Floorball Cup Powered By Team Sportia Emporia.

Cupen är sanktionerad av Skånes Innebandyförbund.

En innebandycup som spelas på Stadionområdet i Malmö. Förra året fick alla deltagare avsluta cupen med att få springa in med våra damspelare i världens bästa innebandyliga, SSL Dam, vid Malmö FBCs hemmapremiär. Och under första periodpausen blev det medaljceremoni för alla deltagare.

Till årets upplaga kan det bli Svenska Cupen som match att avrunda vår cup med (blir klart efter V.35). Spelas det match i Svenska Cupen för damerna så kommer alla deltagare i denna cupen få springa in med spelarna och därefter hyllas i periodpausen med en medalj och cuptshirt inför all publik i Baltiska Hallen.

Skulle inte det bli en match för damerna finns goda möjligheter att det blir en match med herrlaget.

Det kan även bli så att vi får besök av Malmö FBCs elitspelare under helgen där alla får chansen att ta kort och autografer.

Alla deltagande lag får dessutom gratis lagbiljetter inklusive springa in med Malmös elitspelare till 2 matcher under säsongen 24-25. Vi lottar även ut 3 lag att få vara sargvakter till en av våra elitmatcher.

Spelschemat publiceras ca 2 veckor innan. Beroende på hur många lag vi får in så kan det bli 4-5 lag per grupp. Alla möter alla och återigen är syftet med cupen att försöka spela så många matcher som möjligt. Förra året blev det hela 7 matcher per lag.

Här utses ingen gruppsegrare utan alla lag är vinnare! Det är arbetsinsatsen, lagspelet och glädjen som är i fokus!

Läs mer och anmäl ert lag här.

VILL DU VARA MED OCH SPONSRA CUPEN? KONTAKTA  info@malmofbc.se